Jelentkezés részletei

A jelentkezés feltételei:
Az EconoMeet teljesen ingyenes, azonban a részvétel feltételekhez kötött:

  • Motivációs levél: maximum egy oldal terjedelemben foglalja össze, hogy miért kíván részt venni a táborban és mit vár tőle
  • Szaktanári ajánlás
  • Pályamunka: aminek témájának valamilyen módon kapcsolódnia kell az első helyen megadott projekt témájával (a meghirdetett témák elérhetők a PROJEKTEK menüpontban)

Formai követelmények:

a pályamunka törzsszövege 3-4 oldal (A4 lapméret, 2,5 cm margók, 1,5 sorköz, 12-es betűméret, Times New Roman betűtípus; fejezet/szakasz címek: 14-es betűméret, félkövér stílus), ami tartalmazza a szakirodalmi hivatkozásokat is (nem minősül szakirodalmi hivatkozásnak különböző bulvár online/folyóiratok cikkei, valamint a Wikipedia lexikon szócikkei alatt fellelhető leírások).

a pályamunka minta állománya letölthető innen.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐT A VÉGZŐS OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOKRA ÉS

SZALAGAVATÓKRA VALÓ TEKINTETTEL MEGHOSSZABBÍTOTTUK!

A jelentkezés menete és határidők:

  • Az űrlap kitöltésének (előzetes regisztráció) határideje: 2023. október 18.

A motivációs levél, szaktanári ajánlás és a pályamunka beadási határideje: 2023. október 23. Probléma esetén szintén az alábbi címen lehet érdeklődni: economeet@econ.unideb.hu

A motivációs levelek és pályamunkák elbírálása után legkésőbb október 26-án választjuk ki azokat, akikkel már biztosan találkozunk november 3-5. között, az EconoMeet-en! 

A beadott anyagok elbírálása után értesítjük a jelentkezőket az eredményről. A leendő táborlakókat e-mailben tájékoztatjuk a táborozással kapcsolatos teendőkről.

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 10. 06. 12:39